Translate

lørdag den 20. juli 2013

Sen opdatering ..

Man nu er det snart 2 uger siden jeg gik om bord på flyet fra KBH :)

Det har været vildt hektisk og startede ud ret uheldigt. Ankom til lufthavnen ved ca. 15.05 i KBH mandag d. 8.
Vi tjekkede vores papirer og pas med explorius og tjekkede vores baggage ind. Alle havde været gode til at pakke og vi slap af sted uden overvægt, Yes!
Efter det fik vi tid til at sige farvel til familie og venner. Vi gik op til gaten omkring kl. 17 da flyet skulle flyve kl. 18.20 men..
Lige så snart vi var gået op og havde vinket farvel til familie og venner gik det hele ned ad!
Vi kom forbi security osv. og havde det da også sjovt i starten inkl. mig var vi 4 piger i alt der skete bare det at først fik en person panik anfald så flyet blev forsinket. Da vi så troede at nu kunne vi boarde var der problemer med motoren, vi skulle være ankommet i London ved 8 tiden men der var vi stadig i KBH.
Det endte med at vi først lettede fra Danmark kl. 20. et eller andet. Da vi ankom til London var vores fly fløjet og vi missede de andre Exploriusser og vores rejseleder vi skulle møde og rejse videre med fra London .. :'(
Heldigvis kunne vi godt finde ud af at bestille nye billetter og vi fik gratis overnatning på hotel Sofitel i London lufthavn med aftensmad og morgenmad. Desværre var vores nye bookning af billetter med Malaysia Airlines (Yikes!) Og vi mellem landede  i Malaysia i stedet for Singapore.
Rejsen var ikke særlig komfortabel og airkondition var rigtig stærk så jeg frøs helt vildt, det gjorde mig rigtig dårlig at flyet var koldt men lufthavnene var mega varme så der var temperatur skift, hvilket var elendigt!
Endelig ankom vi dog til Sydney onsdag aften ved 6 tiden.
Vi blev hentet af Rob fra SCCE og Leoni fra Explorius, Vi blev kørt til camp og blev kort orienteret om hvad der skulle ske, vi havde nemlig mistet en dag af camp. Det var meningen vi skulle være ankommet om morgenen kl. 5 så vores noget med 20 timers rejse endte på næsten 40 timer! (tidsforskel) Vi spiste aftensmad og gik i seng omkring midnat.
i KBH lufthavn

venter på det forsinkede fly i KBH

 Afsked med hotellet i London

Bus fra terminal 4 -5 i London

I Malaysia lufthavn

 Lufthavn?

 Lufthavn? :p

Med Malaysia Airlines .. ..
 
over Malaysia

På vej til Camp fra SYD lufthavn, obs! rattet er på højreside! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar